Patrimonium logo
Logo Patrimonium

Studentenwoningen

Wij willen graag dat studenten zich thuis voelen bij Patrimonium. Wij verhuren studentenwoningen aan de Aquamarijnstraat en de Saffierstraat. Woon je in een studentenwoning en trekt er een nieuwe huisgenoot bij je in? Dan willen wij dat graag weten. Je kunt onderstaande gegevens van de nieuwe bewoner schriftelijk toesturen of mailen naar verhuur@patrimonium-groningen.nl.

  • Naam
  • Geboortedatum
  • Contactgegevens

Als je huisgenoot minimaal twee jaar op het adres woont, kunnen we deze persoon bijschrijven op jouw huurovereenkomst. Deze persoon moet een bewijs van zijn/haar studie opsturen en jonger zijn dan 28 jaar.

Vertrekt er een huurder uit een studentenwoning? Ook dat willen we graag weten. Dit kun je aangeven via het formulier wijziging huurovereenkomst. De wijziging stuur je vervolgens naar ons ter beoordeling, dit is geen definitieve bevestiging. Je kunt het formulier inscannen en mailen naar verhuur@patrimonium-groningen.nl

Jongerenwoningen

Op jezelf gaan wonen is een grote stap. Het is fijn als je soms kunt terugvallen op je ouders of vrienden. Maar wat als dat sociale vangnet er niet is?

Stichting Kamers met Aandacht helpt jongeren tussen de 18 en 23 jaar met een achtergrond in jeugd- of pleegzorg op weg naar zelfstandigheid en een kansrijke toekomst. Patrimonium steunt dit initiatief.

 

Veel gestelde vragen

Waar verhuurt Patrimonium studentenwoningen?

Voor ons woningaanbod kun je kijken op WoningNet. Hier staan alle woningen die wij momenteel verhuren op.