Patrimonium logo
Logo Patrimonium

Ons thuis

Ons woningaanbod

Wil je een woning huren bij Patrimonium? Wij verhuren onder andere eengezinswoningen, appartementen en seniorenwoningen in de stad Groningen die goed en betaalbaar zijn. Ons woningaanbod vind je op WoningNet.

Op zoek naar een huurwoning?

Ben je op zoek naar een huurwoning? Dan is het belangrijk om je eerst in te schrijven via WoningNet. Hier vind je onze woningen die (binnenkort) beschikbaar zijn. Als je ingeschreven staat, bouw je punten op. Hoe meer punten je hebt, hoe eerder je een woning toegewezen krijgt. Via WoningNet ontvang je een bericht wanneer een woning aan jou wordt toegewezen.

Vrije sector

Ben je op zoek naar een woning in de vrije sector? Deze worden net als onze sociale huurwoningen aangeboden via WoningNet. Je kunt, als jouw inkomen toereikend is, in aanmerking komen voor een vrije sector woning door een gratis inschrijving aan te maken bij WoningNet. Met dat account kun je reageren op vrije sector woningen die door de Groningse woningcorporaties worden aangeboden.

Veel gestelde vragen

Hoe vraag ik een huurwoning aan?

Een woning aanvragen kan via de site van Woningnet. Daar vind je alle beschikbare woningen.

Hoe snel kom ik in aanmerking voor een woning?

Hoe langer je ingeschreven staat, hoe meer punten je opbouwt. Toewijzing gebeurt op basis van het aantal verzamelde punten.

Waar verhuurt Patrimonium woningen?

In diverse wijken in de stad Groningen verhuren wij huurwoningen. De vrijkomende woningen komen op Woningnet te staan.