Patrimonium logo
Logo Patrimonium
Thuis bij Patrimonuim

Over ons 

Wij zijn Christelijk Woningstichting Patrimonium en wij staan voor goed wonen. Geïnspireerd vanuit het christelijke geloof. Al meer dan honderd jaar realiseren, beheren en verhuren wij ongeveer 6700 woningen verspreid over de stad Groningen. We verhuren geen vastgoed maar een thuis. We willen weten wat er leeft, wat er nodig is, er echt zijn voor onze huurders. Een professionele en betekenisvolle organisatie waarin de huurder centraal staat. Wij bieden huisvesting aan verschillende doelgroepen en werken nauw samen met onze stakeholders. Wij werken op integere, transparante en klantgerichte wijze samen met aandacht voor mens en maatschappij.

We bieden passend onderdak aan iedereen die daartoe zelf niet in staat is. Met betaalbare woningen, afgestemd op de wensen van de huurder. Woningen van goede kwaliteit, nu en in de toekomst. We vinden het belangrijk dat mensen zich prettig voelen in hun woning en hun buurt. Een leefbare wijk en buurt, mede door de inzet van onze extra schoonservice en wijkopzichters.

We werken nauw samen met organisaties die zorg bieden aan ouderen en en kwetsbare personen. Dit doen we vanuit voor ons belangrijke waarden. Betrouwbaar, eerlijk, barmhartig, hulpvaardig, zorg en aandacht voor de medemens en respect voor de ander. We streven naar goed rentmeesterschap met eigen verantwoording met betrekking tot investeren.

MijnPatrimonium

MijnPatrimonium is ons online Klantportaal waar jij als huurder terecht kunt om online woonzaken zelf te regelen. De inlog kun je aanvragen bij ons Klantenpunt via klantenpunt@patrimonium-groningen.nl